Een Herinnering om Vast te Houden

Ik wil ook graag het mooie in jou en/of in jouw relatie vastleggen.

Ik laat je graag zien hoe bijzonder jij bent!

Ik ben er 100% van overtuigd dat iedereen iets moois heeft ...

En daarom kan iedereen mooi op de foto staan.

Geef eens een fotoshoot cadeau aan je beste vriend!

Aan jezelf! 😉 

Life is like a camera, just focus on what's important, capture the good times, develop from the negatives and if things don't work out, just take another shot.

Voor de fotosessie
Voor de reportage hebben we contact met elkaar om jullie wensen te bespreken. We zoeken ook samen een locatie uit. Dat kan in de natuur zijn, op een industrieele plek, in de stad of ergens anders. En het kan uiteraard ook bij jullie thuis zijn.   En ik zal per mail alvast een paar vragen naar jullie toesturen, om elkaar al beter te leren kennen.   Ik fotografeer voornamelijk buiten en omdat we niet altijd droog weer hebben, kan het ook wel eens zijn dat een fotosessie verzet moet gaan worden.  Dan is het handig om alvast een tweetal data vast te leggen van te voren.
Tijdens de fotosessie
Ik fotografeer bij voorkeur buiten en dan ook het liefste een uur voor de zonsondergang. Maar dit is uiteraard niet het enige tijdstip waarop ik fotografeer. Tijdens de fotoreportage zal ik een aantal vragen stellen en opdrachtjes geven die er voor zorgen dat er ontspannen foto’s gemaakt worden.
Na de fotosessie
Binnen een week zal ik op Facebook of in een blog een preview laten zien en binnen 3 weken ontvangen jullie een link naar een beveiligde webgallery. Hier kunnen jullie de favoriete foto’s kiezen. Een album wordt daarna binnen 3 tot 5 weken geleverd.