Strobist portret

Ik heb een workshop gevolgd bij Creatieve Fotomissies. Corrine Ponsen en Lianne Dekker zijn twee super enthousiaste topfotografes die een hele enthousiaste groep fotografen op weg hebben geholpen met de strobistfotografie. Dus waarbij je creatieve dingen gaat doen met je “losse” zogenaamde “reportgeflitser”. Nu ben ik een anderhalf jaar geleden helemaal enthousiast geworden voor het fotograferen in natuurlijk licht na het volgen van de opleiding Natuurlijk Licht Fotograaf bij Willie Kers in Apeldoorn. En daardoor had ik mijn studioflitsers al op zolder opgeborgen en was mijn reportageflitser ook helemaal onder het stof geraakt. Maar ik had een paar foto’s op Facebook gezien waarvan ik dacht “dat wil ik ook kunnen maken”.

Op de dag zelf hebben we dus lekker geoefend in de studio van Lianne Dekker, omdat het de hele dag regende. Deze foto’s waren om de techniek te leren kennen. Ik heb nog veel om te oefenen. Veel inspiratie.

Roos vond het wel leuk om model te staan en toen hebben we lekker samen deze creatieve foto’s gemaakt. Daar word je toch helemaal blij van?

Wordt vervolgd, ik heb nog meer leuke plaatjes in petto!

portret strobist kinderen deezz fotografie ede strobist portret deezz fotografie-1 strobist portret deezz fotografieportret strobist fotografie deezz ede fotograaf

Laat een reactie achter