ronde foto nicole 1500x doezelaar

Leuk dat je mijn site bezoekt!

Mijn naam is Nicole en ik fotografeer met zeer veel liefde! Dat had je vast al wel gezien op mijn site.

Mijn achternaam is na mijn huwelijk met Mark gewijzigd in Dees en daarom is mijn bedrijfsnaam hierop gebaseerd, te weten: DEEZZ Fotografie! Maar omdat ik mijzelf als persoon als de bepalende factor hierin terug zie, heb ik er toch voor gekozen om mijn eigen voornaam terug te laten komen in het logo.

Ik nodig jou uit om nog verder op mijn site rond te kijken. En spreekt mijn stijl aan? Dan maak ik jou ook graag blij met mooie foto’s van jou en jouw geliefden.

Wil je iets van me weten of wil je een afspraak maken, mail, bel of whats-app gerust even. Ik reageer zo spoedig mogelijk.

 

 

ronde+foto+nicole+1500x+doezelaar+bloem
ronde+foto+nicole+1500x+doezelaar+ koffie
ronde+foto+nicole+1500x+doezelaar+ koffie

Wie ben ik?

Ik ben dus Nicole. Ik ben getrouwd met de liefste man van de wereld, Mark en samen hebben we twee lieve kinderen Roos en Gijs. We wonen in Ede. Dit is het mooie groene hart van Nederland, waar ik heel erg graag fotografeer in de bossen en op de heide. Maar ook op andere mooie plaatsen kom ik graag met mijn camera.

Waar word ik blij van?

Ik kan zelf enorm genieten van een kopje latte macchiato met een lekker stukje chocolade van Tony Chokolonely. Ik houd van mooie kleuren en van bloemen zoals ranonkels en rozen. Ook geniet ik als mijn gezinnetje lekker bezig is met de dagelijkse dingen en als we samen een dagje uit zijn.

Wat wil ik voor jou doen?

Ik wil jouw verhaal vertellen!

Ik ben van mening dat iedereen mooi op een foto kan staan. Mijn passie ligt dan ook bij het maken van mooie serene portretten en het vastleggen van mooie herinneringen voor later. En dat je jouw herinneringen ook vast kunt houden. Vooral dat laatste is iets waar we in de hectiek van het dagelijkse leven vaak niet bij stil staan. En het is uiteraard leuk om een paar selfies te hebben, maar een portret door een goede fotograaf gemaakt voegt meer toe dan je misschien nu nog wel denkt. Daag mij maar eens uit om dat te laten zien! Vier het leven en laat dit mooi vastleggen! En op deze manier wordt er ook voor gezorgd dat ieder gezinslid op de foto staat, zodat de "huisfotograaf" ook zichtbaar is! Dat wil ik graag voor jou doen! Laat mij jouw verhaal vertellen.

Meer over Nicole Dees

Ik volg de ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Ik kijk regelmatig op Pinterest, Facebook en Instagram voor inspiratie. Daarnaast lees ik veel fotografie-tijdschriften en blogs over diverse onderwerpen. Ik volg regelmatig workshops en heb ook veel contacten met andere fotografen. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf creatief te blijven ontwikkelen en altijd de beste foto’s op te leveren. Mijn lat ligt hoog en ik ga voor kwaliteit.