Boys will Be Boys

Op vaderdag dit jaar mochten de vaders van Guus & Bart en Lennon eerst lekker uitslapen, want de moeders Germa en Bardi hadden in de ochtend een fotoshoot in Ede op het kazerneterrein met mij afgesproken. Lennon had zijn fietsje meegenomen en ging lekker op een drafje het terrein over. Hij vermaakte zich prima.

kinderen fotografie ede

Ook vond hij het super om zijn grote neven Guus en Bart te zien. Maar samen op de foto met deze twee kanjers, dat was toch wel even spannend. Daar hebben we dus diverse pogingen voor ondernomen, maar het leukste is het dan wel om samen te gaan voetballen!

portret familie kinderen fotograaf ede portret kinderen fotografie

3 reacties

 1. Bardi op 8 juli 2016 om 21:07

  De fotoshoot was inderdaad geslaagd. Een leuke ochtend op een door Nicole mooi gekozen terrein. Het was een hele uitdaging, maar het zijn schitterende foto’s geworden. Ook onze moeder ( oma van de boys) is erg blij met het cadeau.

  • Deezz Fotografie op 8 juli 2016 om 21:11

   Graag gedaan Bardi, Germa & Boys. Was gezellig!

 2. Germa op 11 juli 2016 om 20:18

  Het was een leuke, ongedwongen en gezellige fotoshoot. Het weer zat ook heel erg mee. De jongens hebben het ook leuk gehad en hadden geen schroom om te poseren doordat jij ze erg op hun gemak stelden. De fotos zijn prachtig geworden. Dank je wel!!

Laat een reactie achter