Everybody is an artist

Omdat ik de Fotovakschool in Apeldoorn (diverse jaren geleden) heb afgerond, ben ik lid van Fotolumni. En dan zijn er ook allemaal leuke workshops waar je je voor kunt opgeven. Deze workshop werd in Garderen gegeven door Lou Lou Beavers en droeg de naam: “Everybody is an artist”. Nou en het was ook nog eens op mijn verjaardag, dus laat ik me maar eens laten verrassen. Aangezien Lou Lou een natuurfotografe is, waren hier dus ook veel natuurfotografen. Zelf heb ik me niet zo verdiept in dit genre, maar omdat je juist bij deze workshop buiten het geijkte pad van natuurfotografie gaat kijken, leek het mij wel erg interessant. Dus kon ik alles wat ik wist even lekker een middagje loslaten. En nu dus lekker gaan spelen met de belichtingstijden, bewegingen, meervoudige belichting etc.

fotografie ede lou lou portret fotografie deezz ede lou lou lou lou portret fotografie deeslou lou fotografie ede deezz

 

Laat een reactie achter